Зареждане

Нгану и Уайт в сериозно спречкване

Нгану и Уайт в сериозно спречкване
Публикувано на: Юни 3, 2020 в 07:40 ч
Боецът в тежката категория на UFC, Франсис Нгану е подивял по време на виртуална пресконференция с боксьора Дилиън Уайт, споделя промоутърът Еди Хърн. Записът е бил направен миналата седмица и е трябвало да бъде пуснат през уикенда, но от Matchroom са били принудени да го изтеглят, след като са били помолени да го направят от отбора на Нгану.

Вижте също: Гласят боксова среща между Нгану и Дилиън Уайт

"За съжаление планирания ни епизод на Rivals с Франсис Нгану и Дилиън Уайт няма да бъде публикуван, поради молба от отбора на Нгану," написаха организаторите.


Няколко дни по-късно Хърн сподели, че кадрите няма да бъдат излъчени, след като е разбрал, че отборът на Нгану не са информирали UFC за това какво правят.

"Направихме пресконференцията, а след това и прес рилийзът," казва Хърн. "Малко след това получихме обаждане от отбора на Нгану. Казаха ни да не го публикуваме, защото не го били съгласували с UFC. Казах им 'Как може да не кажете на UFC?' На следващия ден Дейна Уайт ми пусна съобщение със снимка от пресконференцията и ме пита 'Какво е това?'

Обясних му, че е интервю и че не сме знаели, че никой не го е предупредил. Извиних му се и усетих, че целия им екип не беше доволен от това. Очаквах Нгану да ги беше предупредил."

Хърн все пак се надява някога да пусне записа, тъй като Нгану доста се е бил разгорещил в нападките към Дилиън Уайт, след като Уайт споменал, че Нгану е паднал нокаутиран на спаринг с Олимпийския сребърен медалист Джо Джойс.

"Все още записа е у мен. Може да го публикуваме съвместно с UFC. Доста интересен е. Нгану подивя."

Смятате ли, че UFC и Matchroom Boxing ще успеят да направят боксова битка между Нгану и Уайт?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес