Зареждане

Дерек Чисора: Няма да покажа милост във войната с Усик

Дерек Чисора: Няма да покажа милост във войната с Усик
Публикувано на: Октомври 24, 2020 в 01:00 ч
Дерек Чисора планира да изкара ангелите на бившият безспорен шампион в полутежка категория Алексанър Усик. Двамата ще се бият в тежка категория на 31-ви октомври в Лондон. Срещата е от голямо значение за Чисора, който може да си спечели шанс за титлата, ако нанесе първа загуба на Усик. За непобедения Усик срещата също е много важна и ще му заслужи шанс за златото.

36-годишния Чисора има златен шанс пред себе си и планира да се възползва по най-добрия начин от него. Дерек е в серия от 3 поредни победи и сподели пред Matchroom Boxing, че няма да покаже милост:

На 31-ви октомври ще изкарам ангелите на Александър Усик. Ще бъде война. Той е добър боец и феновете тук го обичат. Няма омраза между нас и всичко е просто от любов към спорта. Той иска да стигне до върха на хранителната верига и трябва да види какво е да се боксираш в тежка категория.

Ще е трудна битка и за двамата. Няма да ви лъжа и ще призная, че ще е здрав бой. Ще захапя гумата и ще позволя на Бог да поеме нещата. В момента хората страдат и аз ще им дам забавление, с което да забравят проблемите. Ще търся и ще унищожа, без да покажа милост. Това е целта.

Кой ще победи ?!


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес