Зареждане

Deontay Wilder: Не съжалявам за нищо

Deontay Wilder: Не съжалявам за нищо
Публикувано на: Май 26, 2019 в 09:40 ч
Шампиона в тежка категория на WBC успя да защити титлата си по страхотен начин. Deontay Wilder (41-0-1, 40 KOs) обеща, че ще победи Dominic Breazeale по невиждан начин и го изпълни. Той го нокаутира само с един удар в първия рунд на битката им и в момента се наслаждава на славата, която този нокаут му донесе. Преди битката между двамата Wilder направи брутално изявление и каза, че иска да убие човек на ринга и да му платят за това. Доста често чуваме брутален траштолк преди големи битки и това е с цел повече интерес към тях, като в повечето случаи бойците се извиняват след края на битката, но Wilder няма да го направи. Той даде интервю и сподели, че не съжалява за нищо:


Не съжалявам за нищо от това, което казах. Моите действия говорят повече, отколкото моите думи. Това е бой и това е бокс. Съветвам тези, които не могат да понесат бокса да си намерят нов спорт. Не казвам неща, които не мисля. Много съм сериозен към това, което правя и казвам. Двамата с Dominic Breazeale имахме спречкване преди битката и той заплаши моето семейство.

 Аз защитих моето семейство. Аз съм най-добъур в тежка категория и ви давам страхотни нокаути. Давам това, което искате да видите. Има прекалено много чувствително хора на този свят. Аз не мога да понасям такива хора. Винаги ще има обидени, но въпреки това ще си пуснат битката ми. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес