Зареждане

Deontay Wilder: Аз държа ключовете в тежка категория и никой не може да ме победи

Deontay Wilder: Аз държа ключовете в тежка категория и никой не може да ме победи
Публикувано на: Март 22, 2019 в 00:00 ч
Шампиона в тежка категория Deontay Wilder държи само пояса на WBC, но това не му пречи да твърди, че той командва тежка категория в бокса. “The Bronze Bomber” отказа оферта на стойност $100 милиона от DAZN и реши да остане с Showtime. Wilder ще брани пояса си срещу Dominic Breazeale през май и иска да покаже, че е най-добрия в света:


Искам да докажа на света, че съм най-добрия. Това е нещото, в което вярвам. Докато някой не ме опровергае, то аз ще продължа да вярвам, че съм най-добрия. Breazeale е следващия на опашката и нямам търпение. Ще ви покажа на всички на 18-ти май. Чувствам, че съм готов за битка с него още тази седмица. Един шампион трябва винаги да е готов за предизвикателства. 

Надявам се, че той се готви усилено. Радвам се, че Virgil Hunter е на негова страна и може да го научи на нещо ново. Всички мои опоненти падат на земята и планирам отново да сваля поредния опонент. Никой не може да победи Deontay Wilder. Аз държа ключовете в тежка категория. Никой не прави това, което аз правя. Опитвам да дам на феновете нещо, което не са виждали. Наслаждавайте се, защото ще бъде клане. Ще бъде хубав ден за мен и за спорта. Ще нокаутирам този глупак.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес