Зареждане

'Дебелият' Джейк Пол предизвика Тайсън Фюри

'Дебелият' Джейк Пол предизвика Тайсън Фюри
Публикувано на: Октомври 26, 2022 в 00:00 ч
Джейк Пол има големи планове след битката си с Андерсън Силва.

Непобеденият инфлуенсър наскоро сподели пред своите последователи в социалните медии, че планира да се качи в тежката категория, за да предизвика шампиона в дивизията Тайсън Фюри, който има да защитава титлите си срещу Дерек Чисора през декември.

„След 6 дни ще се бия с Андерсън Силва, но след това дебелият Джейк се мести в тежката категория, за да се бие с моя брат от друга майка - Тайсън Фюри“, написа Пол. „Тежката категория затихна след това съобщение.“



Пол не е непознат за семейство Фюри след кратката му вражда с Томи Фюри по-рано тази година. Тази битка се провали, след като „TNT“ се оттегли, което бе последвано и от провала на двубоя с Хасим Рахман, преди „The Spider“ най-накрая да бъде обявен като следващ опонент в началото на миналия месец.

Едва ли някой в ​​тежката категория, особено Фюри, ще обърне внимание на каквото и да е казал Пол, докато не преодолее Силва този уикенд.

47-годишният Силва е признат за най-великия шампион в средна категория в историята на UFC. Той се завърна към бокса, за да запише последователни победи над утвърдения боксьор Хулио Сезар Чавес-младши и неговия колега ветеран от UFC Тито Ортис през 2021 г.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес