Зареждане

Де Ла Оя: Бивол беше никой преди Канело Алварес

Де Ла Оя: Бивол беше никой преди Канело Алварес
Публикувано на: Юни 10, 2022 в 02:00 ч
Оскар Де Ла Оя твърди, че Дмитрий Бивол бил никой преди боксовата среща с Канело Алварес.

Алварес и Бивол се биха преди месец в Лас Вегас. Канело опита да стане шампион в полутежка категория, но не се получи. Дмитрий доминира в битката и спечели с решение на съдиите. Той остана непобеден на ринга и вдигна акциите си.

Алварес се раздели със серия от 15 поредни победи и стана обект на много критики. Бившият световен шампион по бокс в шест категории споделя, че Еди Хърн не става за промоутър и го критикува, че подхлъзнал Канело.

„Да караш Канело да се бие с Бивол беше губеща ситуация във всеки смисъл. Никой изобщо не познаваше Бивол. Можех да популяризирам Бивол и да го направя по-известен.

Никой не знаеше кой е той до битката с Канело. Бивол беше никой. Канело вече има промоутър, Еди Хърн, който очевидно не разбира от бокс. Той остави Канело да загуби. Това беше грешка.

 Нямаше шум в Лас Вегас преди тази битка. Канело е суперзвезда и Хърн не го уважи. Хърн организира много ненужни битки за зрителя, особено в САЩ. 

Еди може да бъде добър промоутър в Обединеното кралство и в няколко други страни в Европа, но не и тук “, сподели Де Ла Оя за BoxingScene.

Сгреши ли Алварес за битката с Бивол ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес