Зареждане

Дарън Тил отговори на призива на Майк Пери: Ще унищожа този човек

Дарън Тил отговори на призива на Майк Пери: Ще унищожа този човек
Публикувано на: Април 30, 2024 в 07:20 ч
На Дарън Тил му е омръзнало да слуша как Майк Пери си отваря устата по негов адрес.

В събота вечер (27 април) "Platinum" спечели петата си поредна победа в BKFC, като нанесе съкрушителен нокаут за 60 секунди над бившия боец на UFC Тиаго Алвес в главното събитие на KnuckleMania IV. 

Непосредствено след двубоя Пери направи пламенно предизвикателство, насочено към дългогодишния му съперник Дарън Тил. 

"Дарън Тил, ти, дебела к*рво, докарай си задника тук", заяви Пери веднага след последната си победа. 

Коментарите на Пери продължиха и на пресконференцията след двубоя, като той каза на Тил, че трябва да спре да преследва златото в ММА и да дойде да получи парче "платина" на ринга. 

"Мисля, че тази битка е нещо, което много хора искаха от дълго време, включително аз и той, знаете, той говори големи глупости", каза Пери. "Говори си глупости, но не прави нищо. Аз говоря глупости и съм тук и ги правя. Така че, вдигни си задника - той казва, че е в залата, и тренира. Но той е там, в света на ММА, и преследва това злато.

Аз съм по-добър от златото. Аз съм златото тук, аз съм над него. Аз съм "Платината".

Не след дълго Тил отговори на призива, обещавайки да "унищожи" Пери, когато двамата мъже най-накрая се срещнат.

"Скапан безделник. Ще унищожа този човек, когато най-накрая се срещнем", написа Тил инстаграм. "Той се бие със стари бавни ши*ани наркомани."

Майк Пери разбива конкуренцията, докато Дарън Тил продължава да бездейства

Майк Пери и Дарън Тил са във фаза на напрежение още от времето, когато се състезаваха в октагона. 

Наскоро "Platinum" заяви, че президентът на BKFC Дейвид Фелдман е предложил на Тил 2 милиона долара, за да се сбие с Пери, но той е отказал сделката с надеждата да си осигури традиционен боксов мач с Пери. 

Досега Пери е преминал през кой ли не талант от най-високо ниво, откакто подписа с Bare Knuckle Fighting Championship през 2021 г. Започвайки похода си с победа над Джулиан "Let Me Bang Bro" Лейн, той веднага вдигна летвата срещу множество ММА звезди, включително Майкъл "Venom" Пейдж и бившите шампиони на UFC Люк Рокхолд и Еди Алварес. 


Той записа победа със съдийско решение над MVP, преди да нокаутира последните си трима опоненти, включително унищожителното си представяне срещу бившия шампион на BKFC в средна категория Тиаго Алвес в театър Peacock в Лос Анджелис. 

Междувременно Тил седи извън битките от декември 2022 г., след като напусна UFC с 1-5 загуби. 

Когато става въпрос за следващия съперник на Пери в BKFC, Дарън Тил несъмнено има най-голям смисъл, но изглежда, че звездата от Обединеното кралство не се интересува да размени ръкавиците си за чифт бинтове. Поне засега. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес