Зареждане

Дарън Тил е убеден, че ще победи Майк Пери в рамките на един рунд в BKFC

Дарън Тил е убеден, че ще победи Майк Пери в рамките на един рунд в BKFC
Публикувано на: Декември 4, 2023 в 20:53 ч
Дарън Тил продължава да разпалва огъня за потенциален сблъсък с бившия си колега от UFC Майк Пери.

Пери се справя доста добре след края на кариерата си в UFC. "Platinum" е с баланс 4-0 в света на бокса с голи ръце и мнозина смятат, че е намерил своята ниша. Някои стигнаха дотам, че казаха, че Пери е лицето на промоцията BKFC. "Platinum" наскоро победи бившия шампион на UFC в лека категория Еди Алварес по правилата на бокса с голи ръце. Пери спечели битката, след като от ъгъла на Алварес отказаха двубоя преди третия рунд.

Дарън Тил продължава да се закача с битката с Майк Пери

Дарън Тил публикува видео в профила си в X и на него се вижда как той понася два тежки удара от временния шампион на UFC в тежка категория Том Аспинал. "Gorilla" даде да се разбере, че според него Пери няма да може да го пречупи с нищо, което да го накара да отстъпи.

"Майк Пери не може да поеме това, което аз мога да взема и мога да дам", написа Тил."Един рунд. Само един."

Тил и Пери са в противоречие от известно време насам. Наскоро двамата имаха задочна разправия в Kanpai Media. И двамата мъже си казаха няколко думи за това как би се развил един бой между тях.

"В момента боксът ми просто гори", каза Тил. "Мисля, че вероятно бих те нокаутирал с удар. Просто съм честен, брато. Мисля, че бих те нокаутирал с удар."

Пери не отстъпи пред смелото предсказание на Тил.

"Да, когато правихме спаринги преди години, боксът ти беше добър, имаше добър ляв прав, имаше играта си с крака от муай тай, но аз изядох този ляв прав, защото исках да го усетя", отвърна Пери. "После просто ти влязох вътре и бум, бум, бум."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес