Зареждане

Чък Лидел готов да се боксира по всяко време с Джейк Пол

Чък Лидел готов да се боксира по всяко време с Джейк Пол
Публикувано на: Май 11, 2021 в 00:00 ч
Голямата легенда на UFC Чък Лидел може и да е на 51 години, но това не му пречи да иска боксов мач с Джейк Пол, който може да му е син. Звездата на Дисни и Ютюб се държи много арогантно и хиляди хора нямат търпение да го видят как губи. Проблемното хлапе дебютира в бокса преди година и вече има 3 победи с нокаут.

Определено най-голямата видяхме миналия месец в Атланта. Джейк успя да нокаутира Бен Аскрен за по-малко от 2 минути и хвърли петно върху ММА обществото. Наскоро Пол отново влезе в медиите, след като изкара извън релси легендата Флойд Мейуедър.

Джейк му открадна шапката и заформи масово меле. В социалните мрежи феновете молят ММА бойци да затворят устата на Джейк Пол, а Лидел сподели в социалните мрежи, че е готов да го направи по всяко време. Ето какво написа Чък в социалните мрежи:

Готов съм по всяко време за бой с този клоун Джейк Пол.

Лидел е с рекорд 21-9 в ММА и в края на 2018 година се завърна след 8 години извън играта. Той беше нокаутиран от Тито Ортиз в Калифорния и навлезе в серия от 4 поредни загуби с нокаут.

Чък има 13 победи с нокаут в кариерата си. Лидел има битки и в кикбокса, където е с рекорд 22-0 и печели 18 от битките си с нокаут.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес