Зареждане

Cesar Chavez Jr.: Почти се самоубих, за да вляза в килограмите

Cesar Chavez Jr.: Почти се самоубих, за да вляза в килограмите
Публикувано на: Май 11, 2017 в 11:04 ч
 
Julio Cesar Chavez Jr. си навлече много критики за представянето си срещу Saul “Canelo” Alvarez в един от най-очакваните боксови двубои на годината.


Срещата ни най-малко не се оказа конкурентна по начина, по който всички очакваха и се надяваха. Всичките трима съдии отсъдиха всеки един рунд в полза на Canelo, който видимо доминираше изцяло над своя сънародник.

Дни след двубоя, Julio Cesar Chavez Jr. говори пред медиите и заяви, че почти не се е хранил в седмиците преди мача, за да може да влезе в нужните килограми за него.

“Мога да бъда критикуван и с право, но никой не е наясно с нечовешките усилия, които направих, за да постигна тегло”, коментира Chavez.

“Никой не очакваше да вляза в килограмите. Това ми костваше да нямам каквато и да е енергия. Във финалните две седмици се хранех толкова малко, че почти не приемах никаква храна. Умът ми искаше да се бия, но тялото ми не отговаряше. Просто нямах сила. Това несъмнено бе най-лошото представяне в цялата ми кариера.”

Chavez щеше да бъде глобен с по един милион долара за всеки паунд пропуснато тегло.

“Това вероятно бе най-голямата глоба в историята за всеки паунд отгоре. Аз самият се чувствам по-зле от всички останали. Това е и причината, поради която Canelo и Oscar De La Hoya искаха да сляза до тези килограми. Те знаеха, че аз почти ще се самоубия.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес