Зареждане

Борето Георгиев и Спас Генов се завръщат за мач в България

Борето Георгиев и Спас Генов се завръщат за мач в България
Публикувано на: Март 30, 2012 в 17:22 ч

Източник: Sportal.bg

Двама от най-добрите български боксьори в последните 10 години – Борис Георгиев и Спас Генов ще се бият отново в родината на галавечерта „Завръщането”. Шоуто е организирано от новата професионална верига „Боксмания”. Двете звезди ще излязат на ринга на 11 май в Зимния дворец. Техните съперници тепърва ще се уточняват, но със сигурност ще бъдат чужденци.

В основния мач на шоуто Алексей Рибчев – Рибата, щсе се бие за интерконтиненталната титла на Универсалната боксова организация в средна категория. Негов противник в 12-рундовата среща ще бъде французин. На ринга ще се качи и бившата световна шампионка при жените Галина Иванова.

„Правим последни уточнения за съперника на Рибчев – коментира главният организатор на галавечерта Васко Василев. – Спас и Борето много се зарадваха, че ще се боксират отново в България.”

Георгиев живее от четири години в Англия със семейството си. В Лондон бронзовият медалист от олимпиадата в Атина’04 започна своята професионална кариера и вече има 4 победи от 4 мача. Генов е базиран в германския град Дюселдорф. Бургазлията вече има 5 успеха в 5 срещи, като всичките са с нокаут.

Билетите за галавечерта „Завръщането” на 11 май в „Зимния дворец” ще струват 15 и 20 лв. Шоуто ще се предава пряко по „Нова Спорт”. В програмата ще бъдат включени осем професионални мача и един аматьорски.

„Боксмания” ще организира още две големи галавечери до края на годината.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес