Зареждане

Боксьор се напука на бяло и тръгна да се бие с полицаи на покрива на сграда

Боксьор се напука на бяло и тръгна да се бие с полицаи на покрива на сграда
Публикувано на: Октомври 3, 2024 в 02:00 ч
Тревър Маккъмби, име, което мнозина познават от света на бокса, се държеше неадекватно в бар Родео в Тексас.

Боксьорът, известен със силните си удари, този път не показа тези качества на ринга, а на много по-неподходящо място - покрива на сграда. Да, правилно прочетохте, Маккъмби се качи на покрива и предизвика полицията на бой.

Последва странна сцена, в която боксьорът напълно полудя и се опита да започне истински боксов мач срещу полицаите. Въпреки че точната причина за поведението му все още не е ясна, Маккъмби по-късно заяви, че виновникът са наркотиците.

"Напълно се развълнувах, взех метамфетамин и станах левша лапа.", призна си Маккъмби.

След като полицията най-накрая го неутрализирала, той е отведен за разпит. Все още не е известно дали срещу него ще бъдат повдигнати наказателни обвинения, но това със сигурност доведе до комични клипове, които се разпространяват навсякъде онлайн.

Тревър Маккъмби не е непознат в света на скандалите. Кариерата му започна с много обещания, но бързо беше провалена, когато даде положителна проба за забранени вещества през 2016 г. след впечатляваща победа с нокаут над Донован Джордж.

В тялото му бяха открити не само забранени субстанции, но и на Маккъмби беше направена интравенозна инфузия за рехидратиране след претеглянето, което беше в противоречие с правилата на Щатската атлетическа комисия на Невада.

Тогава той получи 18-месечно отстраняване и солидна глоба. Извън ринга животът на Тревър Маккъмби е също толкова пълен с възходи и падения. Някога той започва като млад талант, въведен в света на бокса от баща си, бивш морски пехотинец и полицай.

Тревър бързо си направи име в аматьорския свят на бокса, но кариерата му се обърна, след като стана професионалист. След всяка победа имаше партита, което го отклоняваше от целите му. В крайна сметка той дори работи в малък магазин, за да си плаща сметките.

Гледната му точка не се промени, докато не срещна съпругата си, Кензи, член на конгрегацията, в която Маккъмби сега служи. Сега той е баща на две деца, с трето на път. Явно старите навици не умират и Маккъмби е пример за това.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес