Зареждане

Бивш световен шампион предизвика Джейк Пол и Андерсън Силва в една вечер

Бивш световен шампион предизвика Джейк Пол и Андерсън Силва в една вечер
Публикувано на: Февруари 21, 2024 в 00:00 ч
Само след няколко седмици Джейк Пол ще се изправи срещу Райън Бурланд, но вече има предложение за следващия си двубой.

Бившият обединен световен шампион в суперсредна категория Карл Фроч продължи месеците на словесна война с Пол тази седмица, като подсили предишното си предложение да излезе от пенсия, за да се изправи срещу човек, който е с почти две десетилетия по-млад от него.

Фроч определи предишния двубой на Пол срещу Андре Аугуст като "ужасен" и добави нова стъпка към потенциалния двубой между двамата, като предложи да се изправи срещу бивш съперник на Пол непосредствено преди да се изправи срещу самия Пол.

"Джейк Пол се издъни", каза Фроч. "KSI, ами KSI никога не е имал шанс, но Джейк Пол е наистина разочароващ.

"Защото Джейк Пол всъщност ме предизвика. А хората говорят какво ли не: "О, Фроч предизвиква Джейк Пол. Той е изчерпал парите си. А също и: "Не, не познавате ли Фроч? Той е умен човек. Той има добри инвестиции. Финансовото му състояние е добро.

"Вие споменахте името на Карл Фроч. Казах: "Продължавай тогава. Искаш да говориш с мен? Да поговорим. И тогава той каза: "О, бий се с Андерсън Силва, за да се докажеш. След това се бий с мен.

"Аз казах, приятелю, аз съм на 47 години. Не ми е нужно да се бия с някого, за да се доказвам. Слушай, върнах се при Джейк Пол. Казах: "Добре, ще се бия с Андерсън Силва. Но ще се бия с Андерсън Силва и ще се бия с теб в една и съща вечер. Ще се бия и с двамата.

"Защото Андерсън Силва, той е легенда в смесените бойни изкуства и не бих искал да се бия с него, но ако се наложи, бих го направил и бих се справил лесно, защото той не е професионален боксьор.

"А след като го победя, бих влязъл там и просто бих унищожил Джейк Пол. Той просто плямпа и изглежда ужасно в битките си."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес