Зареждане

Бивол: Ще дам най-доброто от себе си срещу Канело

Бивол: Ще дам най-доброто от себе си срещу Канело
Публикувано на: Април 4, 2022 в 18:48 ч
Димитри Бивол е един от най-добрите в полутежката категория на бокса и държи титлата на WBA вече 4 години.

Сега той ще има шанс да докаже уменията си, защитавайки титлата срещу Саул "Canelo" Алварез, който е шампион в четири категории.

Бивол взе титлата на WBA след победа с нокаут в пърия рунд над Трент Броудхърст и оттогава направи 7 защити, макар и 6 от тях да бяха със съдийско решение.

"Но ги спечелих," категоричен е Бивол. "Не ми е цел да приключвам двубоите с нокаут. Ако мислиш само за това, тогава забравяш всичките си комбинации, цялата си стратегия. Трябва да се биеш на ринга по начина, по който си се готвил на тренировки."

31-годишният киргизстанец сега живее в Санкт Петерсбург, Русия и се готви за най-сериозното си изпитание - двубой със страховития мексиканец, който е сочен за голям фаворит, а Бивол за пръв път в двубой от кариерата си ще бъде аутсайдер.

Това обаче няма да му попречи да излезе уверен на ринга.

"Вярвам в уменията си. Всеки път, когато стъпя на ринга, вярвам че мога да победя опонента си. Защо да не мога? Разбира се, той има много фенове и е по-известен от мен. Но той е просто човек, а и се бие в по-ниска категория от моята. Той има сила, но аз имам също. Той има добри умения, но моите умения са също добри.

Всички битки, които водих до момента, ме доведоха до тази. Ще бъда в най-добрата си форма и ще дам всичко от себе си на 7-ми май срещу Канело."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес