Зареждане

Белфорт: Надявам се, че няма да убия Де Ла Оя

Белфорт: Надявам се, че няма да убия Де Ла Оя
Публикувано на: Август 7, 2021 в 02:00 ч
Голямата ММА легенда Витор Белфорт се притеснява, че може да убие Оскар Де Ла Оя. Двамата ще направят боксова среща на 11 септември. Витор не се е бил в бокса от 15 години, а в ММА от 3 години.

За последно той загуби с нокаут от Мачида през 2018 година в последната си битка зa UFC. "Phenom" беше подписал с ONE и очакваше дебют, но двете страни се разделиха.

Оскар от своя страна не се е бил от 13 години и ще се завърне след дългото отсъствие. За последно той загуби от Мани Пакиао през декември 2008 година. Оскар има 30 победи с нокаут, а Белфорт 18 победи с нокаут в кариерата си.

Първоначално срещата беше обявена за показно, но малко по-късно стана ясно, че ще е професионален двубой. Витор е в зверска форма и разкри, че се страхува за живота на своя съперник. Ето какво още каза легендарния бразилец:

Оскар Де Ла Оя е истинска звезда в бокса. Той е един от най-великите и популярни бойци на нашето време. Двамата имаме страхотна сделка и се уважаваме. 

През септември обаче ще накарам моите фенове да се гордеят. Ще ви покажа, че бивш ММА боец на UFC може да свали дори най-добрите боксьори в света. 

Надявам се, че няма да го убия. Всичко е заложено в тази среща. Няма да има гранции в тази среща. Гладиаторите се бият до горчивия край. 

Ще успее ли Витор да победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес