Зареждане

Българин стана съветник на Поветкин

Българин стана съветник на Поветкин
Публикувано на: Април 11, 2013 в 16:43 ч

Българският мениджър Ивайло Гоцев стана съветник на шампиона на Световната боксова асоциация в тежка категория Александър Поветкин. Агентът се занимава с делата и на Благой Иванов - Багата. Гоцев коментира ситуацията със следващия съперник на руснака. Почти сигурно Поветкин ще се бие в края на май с Андрджей Вавржик (Пол). Двамата боксьори нямат загуба в досегашната си професионална кариера

"Вавржик ще бъде сериозно препятствие пред Александър - коментира Гоцев пред най-популярния боксов сайт "файтнюз". - Със сигурност е по-добър боец, отколкото Франческо Пианета, който ще се бие с Владимир Кличко. Американските фенове биха искали да видят Поветкин на ринга в САЩ. Финалната дума ще има промоуторът на Александър - "Зауерланд Ивентс"."

Мениджърът на Вавржик - Анджей Василевски потвърди за евентуален мач с Поветкин. Той добави, че Дейвид Хей също е отправил оферта към полския гигант, която е по-добра финансово.

В същото време генералният мениджър на "Зауерланд" Кристиян Майер обяви, че Гоцев не представлява по никакъв начин Поветкин и няма право да дава изявления от негово име.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес