Зареждане

Бахамският танк: Пулев е глупав, ще го сритам

Бахамският танк: Пулев е глупав, ще го сритам
Публикувано на: Декември 4, 2013 в 12:00 ч
Източник: Sportal.bg
Доста смело и нездравословно изказване направи следващият съперник на Кубрат Пулев - Шърман Уилямс. Известният като Танка бахамец се изцепи, че непобеденият на профиринга българин не е интелигентен боксьор и "ще му срита задника".

Танка, който е на цели 41 години, ще се изправи срещу Кобрата на 14 декември в Нойбранденбург, а на карта е заложено правото на Кобрата за мач със световния шампион на IBF Владимир Кличко. Самият Уилямс, който е с цели 13 загуби в 51-те си мача като професионалист, обеща да "върне в училище“ българския боксьор.
 
"Няма проблем за мен, ще сритам задника на Пулев. Той е голямо момче, но не е интелигентен боксьор. Аз имам много опит и смятам, че ще го нокаутирам. Стратегията ми е да върна Пулев в училище за първите 2 или 4 рунда, а след това ще използвам специалния си удар, който показах в мача с Ивендър Холифийлд. Ще го нокаутирам в 5-ия или 6-ия рунд“, изригна пред BGsport.bg Танка.

"Ако смята, че да се бие с мен е лесно, значи е напълно луд. Ще се бия с него в Германия, в България, дори в моята страна Бахамите, няма значение, ще му сритам задника, не е проблем за мен. Той е от България, аз съм от Бахамите и ще дойда в Германия, ще му сритам задника и ще го нокаутирам за 6 рунда, а после ще заема позицията му за мач с Владимир Кличко. Подготовката ми, всичко върви добре. Тренировката е добра, спарингът ми беше страхотен, чувствам се много добре и нямам търпение да се бия с Пулев“, каза още Уилямс, който живее във Флорида.

В същото време високият едва 180 сантиметра състезател нападна промоутърите на Кобрата от "Зауерланд“, твърдейки, че немците му правят трикове, за да помогнат на Пулев.
 
"Моят полет до Германия е пълна простотия. Напускам Маями на 11-и декември и ще съм в Германия на 12-и, а мачът ми е на 14-и. Това е пълна простотия. Това е трик от промоутъра да помогне на Пулев. Мисля, че това е стратегията на "Зауерланд“. Тази стратегия е пълна простотия. Но все пак ще го нокаутирам. Пулев е със „Зауерланд“ в Германия и е почти като германец. Ще дойда като черен завоевател и ще му поднеса специална изненада“, надъха се още Танка.

Той обаче се оплака от финансовите измерения на боя.
 
"Промоутърът на Пулев се свърза с мениджъра ми и направиха този мач. Едва миналата седмица на 28 ноември видях договора за първи път. Това са само 2 седмици до боя. Финансовата оферта не е добра. Единственото добро нещо е да нокаутирам Пулев и да взема мача с Владимир“, коментира още ветеранът в тежка категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес