Зареждане

Артур Бетербиев поздрави мюсюлманите за месец Рамазан

Артур Бетербиев поздрави мюсюлманите за месец Рамазан
Публикувано на: Март 24, 2023 в 00:00 ч
Руският непобеден боксьор Артур Бетербиев публикува нов пост на страницата си в социалните мрежи. В този пост Бетербиев поздрави мюсюлманите с настъпването на Рамазан.

На 23-ти март започна свещения месец, в който мюсюлманите постят от сутрин до вечер. Въпросният пост е стриктен и вярващите нямат право нито да ядат, нито да пият.

Целта на постите е да направи вярващите по-добри и праведни.

„Моята любима майка и аз поздравяваме всички вярващи мюсюлмани с настъпването на благословения месец Рамазан! Пожелаваме ви милостта на Всевишния, прошката и благодатта Му! 

Нека този важен и специален месец укрепи вярата ни и стане причина за очистване от големи и малки грехове!“, написа Бетербиев в социалните мрежи.

В последния си двубой Бетербиев се срещна с британеца Антъни Ярд. Битката се проведе на стадион "Уембли" в Лондон. В резултат на двубоя руският боксьор спечели, защитавайки титлите в полутежка категория на WBC (четвърта защита), IBF (седма защита) и WBO (първа защита).

Очаква се Бетербиев да се бие с Калъм Смит по-късно тази година. Той е с рекорд 19-0 в бокса и печели с нокаут всяка от срещите си.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес