Зареждане

Anthony Joshua: Lennox Lewis не се свърза с мен, но Klitschko го направи

Anthony Joshua: Lennox Lewis не се свърза с мен, но Klitschko го направи
Публикувано на: Септември 7, 2019 в 10:28 ч
Качил: DoloR
Anthony Joshua отнесе сериозна критика от всички, след като през юни загуби титлите си от Andy Ruiz, който го победи с технически нокаут и му нанесе първа професионална загуба. Един от неговите големи критици беше бившият шампион Lennox Lewis, което не се хареса на Joshua и той сподели, че нямал никакво уважение към Lewis, защото бил клоун и не били от едно тесто.

Много хора предложиха съвети и помощ на Joshua, като сред тях беше и Lewis, но от всички само неговия бивш съперник Wladimir Klitschko се е обадил и го е посъветвал за втората битка. AJ ще има втори шанс срещу Ruiz през декември и ето какво сподели в интервю за обаждането от бившият шампион:


Винаги има такива, които се съмняват. Ако продължавате да ме ядосвате и бутате към ъгъла, то аз ще ви ухапя. Аз не съм човек, който обича конфронтациите. Lennox Lewis така и не се свърза с мен. Преди да стана професионален боксьор отидох в Ямайка, за да го видя. 

Тогава той каза, че има планове за мен и тежка категория. Не вярвах, че ще се случат и не поех по този път. Lewis опита контакт с мен, но в Интернет. Единственият, който ми се обади беше Klitschko. Той ми се обади и ми даде съвети. Аз не се интересувам много от Интернет. 

Wladimir ми се обади като мъж на мъж. Той ми каза някои промени, които трябва да направя и аз оценявам това. Уважавам Lewis като боксьор и имам негови плакати навсякъде в залата. Защо трябваше да ме напада, а не да се обади, както направи Wladimir ? 

Трябваше да даде съвет на младото момче, когато имах нужда от такъв. Така чувствам нещата и не съм лицемер. Вече ви казах, че ще отвърна ако ме ядосват и рано или късно ще се наложи да чуеш това, което имам да ти кажа. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес