Зареждане

Andy Ruiz: Бог иска пак да победя Anthony Joshua

Andy Ruiz: Бог иска пак да победя Anthony Joshua
Публикувано на: Ноември 3, 2019 в 00:52 ч
Шампионът в тежка категория Andy Ruiz (33-1, 22 KOs) се качва на ринга отново срещу Anthony Joshua (22-1, 21 KOs) на 7-ми декември в Саудитска Арабия. Joshua ще иска да си върне титлите на WBA (Super), IBF, WBO, и IBO, но първия мексикански шампион в тежка категория не е готов да се раздели с тях и ще се бие до последно за златото си.

Много хора продължават да подценяват Ruiz, но той вярва, че ще може да ги опровергае още веднъж. В първата битка никой не даваше никакви шансове на Andy, но той шокира всички и победи Joshua с нокаут в 7-мия рунд, след като го свали на земята цели 4 пъти. Сега остава месец до битката и мексиканеца е готов пак да си тръгне с вдигнати ръце:


Не планирам да убивам никого на ринга. Не мисля, че Бог иска това да се случи, но мисля, че Бог иска да победя отново Joshua. Бог иска да победя, за да опровергая критиците. 

Joshua казваше, че съм го победил с късметлийски удар от боговете и това е така. Това беше удар от Бог, защото аз се моля цял живот за такъв шанс и накрая се възползвах от него. Ще дам най-доброто от себе си, както в първата битка. Всички правим това, което можем на ринга. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес