Зареждане

Андерсън Силва разкри, че нокаутите не били позволени в двубоя с Чаел Сонен

Андерсън Силва разкри, че нокаутите не били позволени в двубоя с Чаел Сонен
Публикувано на: Юни 18, 2024 в 15:00 ч
Андерсън Силва и Чаел Сонен се сблъскват с негативни реакции след неубедителния си петрундов двубой в Сао Пауло.

Повече от десетина години след последната им среща в октагона Сонен и "Паякът" влязоха в ринга за дългоочаквания трети двубой под шапката на Spaten Fight Night в родната Бразилия на Силва. За съжаление двубоят не успя да оправдае очакванията, въпреки че и в началото те бяха много малко. 

Вразговор с медиите след двубоя Силва беше попитан за онлайн критиките.

 "Това беше демонстративен мач, а като такъв не се допускаха нокаути, беше мач без победител", каза Силва. "Това беше демонстрация и вярвам, че направихме добро шоу"


Синът на Силва, Калил Силва, също се състезава в картата, като спечели победа с единодушно решение над Пауло Роберто. Той вече е с баланс 3-0 като професионалист, след като в аматьорските редици постигна резултат 2-1. 

"Беше невероятно, беше много повече, отколкото очаквах", каза Силва. "Беше страхотно, че успях да направя това шоу за хората и моите фенове, да споделя това място със сина си Калил Силва, който от малък върви по моите стъпки, така че съм много щастлив."

Андерсън Силва планира завръщане на ринга в Дубай

Андерсън Силва вече е с баланс 2-1-2, откакто дебютира в бокса през 2021 г. Той постигна забележителни победи над боксовата легенда Хулио Сесар Чавес младши и друг бивш шампион на UFC - Тито Ортис. Въпреки това той не успя да се справи в мача си за големи пари с "The Problem Child" Джейк Пол, като не успя да се справи и на трите оценъчни карти. 

Силва планира да продължи да се боксира, разкривайки, че вече има уговорен мач, но не можа да предостави никакви подробности за момента. 

"Имам боксов мач в Дубай, който не е демонстративен", каза Силва. "Все още няма дата. Преговаряме и все още не мога да кажа кой е съперникът, защото мениджърът ми ще ме убие, договорът е в тайна. Това е още едно голямо предизвикателство в живота ми. Голямо предизвикателство, наистина."Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес