Зареждане

Adrien Broner иска да се бие с Nate Diaz във вечерта на Mayweather - McGregor

Adrien Broner иска да се бие с Nate Diaz във вечерта на Mayweather - McGregor
Публикувано на: Юни 20, 2017 в 12:30 ч
 
Бившият световен шампион на четири дивизии Adrien Broner има сериозна битка пред себе си, но вече търси следващия си противник - и той иска това да бъде ветерана в UFC Nate Diaz.
 
Broner би искал тази битка да бъде включена в бойна карта на мултимилионното шоу между Floyd Mayweather и Conor McGregor.
 
Broner трябва първо да преодолее следващия си съперник - боксова среща между него и Mikey Garcia, която е насочена за 29-ти юли в Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк.
 
Adrien Broner е аутсайдер в тази битка, но вярва, че има повече от достатъчно качества, за да спечели.
 
"Ще спечеля битката с Garcia и, ако изляза недокоснат от нея, имам чувството че мога да се върна и да се бия срещу Nate Diaz още във вечерта на битката между Mayweather и McGregor", заяви Broner.
 
Diaz всъщност е един от малкото бойци на UFC, за които някои боксьори вярват, че има качествата да се бие на боксовия ринг.
 
Той често влиза в спаринг тренировки с шампиона на IBF, WBA и WBO в "лека тежка" категория Andre Ward, който често е хвалил боксьорските способности на Diaz.
 
Diaz, като McGregor, кандидатства миналата година за боксов лиценз, но не е съвсем ясно дали той дори би се заинтересувал от подобна битка.
 
Leonard Ellerbe, изпълнителен директор на Mayweather Promotions, вече няколко пъти е заявил в интервюта, че не се интересува от никакви други бойци от ММА средите и планира напълни бойната карта за вечерта само с професионални боксьори.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес