Зареждане

59-годишен водещ дебютира в бокса - завърши нокаутиран

59-годишен водещ дебютира в бокса - завърши нокаутиран
Публикувано на: Декември 7, 2023 в 02:00 ч
На фона на типичната възраст за пенсиониране, Скот Инглънд, 59-годишен бивш радио диджей и телевизионен водещ, направи нетрадиционен дебют в професионалния бокс.

Наскоро Инглънд се изправи срещу 23-годишния Джашон Хънтър в нещо, което изглеждаше като мечтан мач за мнозина. Битката обаче завърши с тежко поражение за Инглънд, предизвиквайки широка критика за решението му да излезе на ринга на тази възраст.

Дебютът на Инглънд е доказателство за неговото убеждение, че възрастта е само число. Пътят му към боксовия ринг започва с подновена мотивация да стане във форма, вдъхновена от гледането на олимпийски бокс. Първоначалната тренировъчна програма на Инглънд е скромна, но постепенно се засилва под ръководството на треньори като Ерик Дрейпър и Гален Търнър.

Неговият дебют на 59 години го прави един от най-възрастните в професионалния бокс в полусредна категория. Неговите треньори хвалят неговата отдаденост и дух, подчертавайки ролята му в оспорването на свързаните с възрастта стереотипи в спорта.

Ето какво се случи в битката:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес