Зареждане

Филм: Боксов речник

Добавено на юни 12, 2019
Боксът е спорт, който има свой уникален език и точно за това името на филма е „боксов речник“. Някои хора казват, че боксът е в изкуството да задаваш въпроси и да не получаваш отговори.
 
Когато един режисьор попада в боксова зала в град Русе, той е толкова впечатлен от специфичната атмосфера и интересните личности, които среща там, че решава да направи филм за тях. Първо героите от филма отиват във Флоренция, където се бият като гладиатори на площада. Снимките на филма продължават седем години. През този период, боксьорите имат своите върхове и падения, сбъдват мечти, срещат се със страховете и проблемите си, и търсят начин да продължат напред.
 
Режисьорът на филма се потапя в един свят, където нещата са директни, очи в очи, така, както боксьорите застават един срещу друг на ринга,за да премерят сили и да се пречистят от агресията, която е заложена в природата на най-опасното същество на планетата Земя – човекът. Филмът ни среща с Рибата, Буболечката, Танка , Кобрата, Айчо, Вансан и други. Това са техните прякори, а във филмът ще видим какви хора се крият зад тях.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Оферта на деня

Последни новини

Горещи Новини

Най-четени статии днес