Зареждане

Владислав Кънчев: Не намествайте спортистите в "жълто-кафявите" ви публикации свързани с побоя на Околовръстното

Владислав Кънчев: Не намествайте спортистите в "жълто-кафявите" ви публикации свързани с побоя на Околовръстното
Публикувано на: Февруари 28, 2016 в 11:08 ч

Владислав Кънчев е един от най-известните ММА бойци в полусредна категория в България. Последните му двубои са в чужбина, като не веднъж е развявал победоносно българския флаг в различни страни.

Всичко това обаче не спря платената пропагандна машина на "жълто-кафявите" медии, които винаги търсят "сензациите" и манипулират обществеността ни. Последният "изблик" на въпросните журналисти е намесата на Владислав в случая с "биячите от Околовръстното".

Бойната общественост реагира, може би най-адекватно в цялата дандания с тази изключително неприятна ситуация, като "Боен клуб България" обяви ден на "Отворените врати за всички биячи" и покани всички псевдо-wanna-be-мутри да докажат своите умения - без палки и джипове.

Но тази инициатива не спря "кафявите" журналисти да продължават да наместват нашите спортисти. Като този път включиха Кънчев в своите псевдо "новини".

"Новината", която лансираха със заглавие "Тежко въоръжени МУТРЕНСКИ БРИГАДИ всяват страх" с цел отклоняване на вниманието бе изровена от .... никога няма да се сетите - индийски филм сниман в България.

Въпросният филм е със заглавие "Човекът с голямото сърце" и може да бъде гледан от всеки фен на индийското кино.

Кънчев е бил един от статистите във филма, заедно с още 10-тина български момчета. Като един от въпросните статисти е бил и един от участниците в изключително неприятния инцидент в София.

Ето какво заяви Кънчев по повод, заместването му в подобни публикации:

Побоят над момчето от Околовръстното е изключително неприятен и не трябва никога да се повтаря. Бойните спортове ни учат на спортсменство, дисциплина и уважение. Този побой ни връща обратно в 90-те години, когато юмручното право е било единственият действащ закон. Цялото общество трябва да е единно в борбата срещу агресията. Като един от изходите затова нещо е: младите момчета да спортуват в залите, за да изразходват натрупаната енергия. Нека повече млади да го правят.
 
Лично аз съм треньор по смесени бойни изкуства и винаги съм държал децата, които тренират при мен да са възпитани и да бъдат изключителни спортсмени. За да си добър на ринга, трябва да си добър човек и в живота. Това е.

За жалост доста хора ми се обадиха, за да ме питат дали имам нещо общо с побоя на Околовръстното след като са видели публикациите в различни...дори не мога да ги нареча "медии".
Миналата година участвах като статист в един филм, в който играехме лошите момчета. Това престъпление ли е? Явно да, според голяма част от въпросните медии. В момента из целия Интернет обикалят мой снимки с пистолет и различни потребители в тези сайтове ме обиждат, както мен, така и всички други българи участвали в този филм.

Защо въпросните сайтове не кажат истината, като кажат, че това са кадри от филм? Защо е тази лъжа? Каква е целта на това омаскаряване? Каква сигурност ни дава нашата държава, че утре това няма да се случи с някой друг? Ставаш сутрин и се готвиш за работния си ден и изведнъж разбираш, че десетки "жълто-кафяви" сайтове са те обявили за "национален враг". Като твоята "вина" е, че си участвал като статист във филм?

Как да обясня на момчета, които тренират при мен, че това са медийни манипулации. Не искам да коментирам и заплахите под тези статии, които ги чете и моята съпруга. Аз съм баща на малко детенце, работя, състезавам се за нашата родина. Никога не съм поискал нищо от държавата ни - моя път сам го вървя. Но това вече е недопустимо.

Кажете ми, какво мога да очаквам утре?
 
Снимка от въпросния филм:


 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес