Зареждане

Украински депутат и руски дипломат се сбиха заради знаме

Украински депутат и руски дипломат се сбиха заради знаме
Публикувано на: Май 8, 2023 в 10:00 ч
Дипломатическа конференция в Турция стана арена на сбиване между украински депутат и руски дипломат.

Битката се случи, след като руски дипломат изтръгна знаме от ръцете на украински депутат. Инцидентът стана, след като членове на украинския парламент се опитаха да провалят реч на руски делегати по време на заседание.

Продължаващата война между Русия и Украйна се разпространи в конференцията, когато украински депутати се опитаха да прекъснат реч на члена на руската Държавна дума Ола Тимофеева.

Украинците разпънаха знамето на страната си зад руснаците, докато изнасяха речта си, което доведе до прекъсване на заседанието, тъй като украинската делегация беше изведена от залата.

Извън конферентната зала украинският депутат Александър Мариковски позира за снимка със знамето, но неназованият руски делегат го изтръгна от ръцете му, което доведе до физическа конфронтация. Бяха нанесени няколко удара, преди да се намеси охраната.

Тези събития следват твърденията на Русия, че Украйна се е опитала да убие президента Владимир Путин при атака с дрон срещу Кремъл в Москва. В отговор Русия увеличи собствените си удари с дронове срещу Украйна, насочени към градове като Киев и Одеса

Въпреки че конфликтът очевидно е много сериозен, прояви като това сбиване не помагат на никого, като се има предвид тяхната детска природа. Дори човекът, който снима видеото, се кикотеше на поведението на възрастните.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес