Зареждане

Трите Хикса иска Макгрегър срещу Винс Макмеън

Трите Хикса иска Макгрегър срещу Винс Макмеън
Публикувано на: Юни 1, 2020 в 06:00 ч
Легендарният кечист Пол Левек, по-известен като Трите Хикса, който е един от големите в WWE е готов да приеме Конър Макгрегър и Даниел Кормие в редиците на организацията. В миналото и двамата бивши двойни шампиони изявиха желание за срещи в кеча и явно вратата им там ще бъде широко отворена. Левек споделя, че с Даниел Кормие са говорили за трансфер в WWE, но уважава Дейна Уайт и ще приеме "DC", но само ако се разберат с UFC.

Кейн Веласкез, който е съотборник на Кормие изкара няколко месеца в кеча, но беше освободен, защото наруши политиките на организацията. В интеврю за TMZ, Левек сподели, че мечтана среща в кеча за него е Конър Макгрегър срещу Винс Макмеън, които да се състезават и да покажат походката за милиони. Ето какво сподели още Левек:


Обичам Даниел Кормие и двамата сме говорили в миналото да дойде при нас и да прави някакви неща. Може да коментира или нещо друго. С удоволствие ще направим нещо с него, ако времето е точно. Разбира се, трябва да уважим Дейна Уайт и UFC. 

Сигурен съм, че скоро ще разберем какво иска да прави Кормие. Мисля си за сблъсък между Конър Макгреъгр и Винс Макмеън с тази походка за милиони. Това е среща направена в Рая. Това, което ние правим подобава на бойните спортове. То подобава на хора като Конор Макгрегър или други, както Тайсън Фюри. И в миналото с Флойд Мейуедър.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес