Зареждане

Травестити нападнаха мъж на митинг за правата на транссексуалните

Травестити нападнаха мъж на митинг за правата на транссексуалните
Публикувано на: Април 3, 2023 в 16:00 ч
Консервативен активист се сблъска с неприятности няколко пъти по време на митинга Trans Day of Visibility във Ванкувър, Канада.

Инцидентът беше заснет на видео и публикуван в социалните мрежи от протестиращия, известен като "Билборд Крис", който носеше табела с послания против транссексуалните.

Според Крис, той е бил „нападнат няколко пъти“, докато е интервюирал около 100 присъстващи на ралито в Grandview Park. На кадрите се вижда как травестит се приближава до Крис и отправя обиди и ругатни към него, докато група хора се събират около тях.

"Жената" става все по-агресивна и напада физически Крис, като го хваща за гърлото, което кара и двамата да паднат на земята. След това група протестиращи и контрапротестиращи се намесват, за да прекъснат битката.

Полицията се намесва едва след като нещата станаха физически. Полицейското управление на Ванкувър е започнало разследване на инцидента след преглед на видеоклиповете и разказите на очевидци.

Съобщава се, че полицията е казала на Крис, че сблъсъците изглеждат „взаимни“ и вероятно не представляват престъпно поведение. Един полицай твърди, че е казал на Крис, че се опитва да предизвика конфронтация, водеща до атаките.

След инцидента Крис написа в социалните мрежи, че смята да съди полицията във Ванкувър. Той смята, че полицията е създала условия за анархия и насилие, и че посегателството над деца не може да продължава.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес