Зареждане

Световен шампион по граплинг е пребил Асхаб Тамаев

Световен шампион по граплинг е пребил Асхаб Тамаев
Публикувано на: Август 27, 2022 в 08:00 ч
Популярният чеченски блогър и поп-MMA боец Асхаб Тамаев коментира инцидента, който се случи в Дагестан. Припомнете си, че Тамаев стана участник в улично сбиване. Тамаев паркирал неправилно в търговския център "Етажи" в Махачкала, което доведе до задръстване.

Когато блогърът се върнал към колата, го чакаха група хора, които искаха да уредят нещата с него. След спречкване с един от участниците в инцидента, Тамаев беше ударен в лицето и падна на земята.

Вижте още - Чеченски блогър беше пребит в Дагестан за неправилно паркиране

Според източници нападателят на Тамаев е бил задържан от полицията. Оказа се, че това е световният шампион по граплинг Дибир Махмудов, брат на руския шампион по бокс Шахабас Махмудов.

„Асаламу алейкум. Всичко ми е наред, отокът ще мине, ще се показвам в социалните мрежи. Това, което се случи няма да ни спре. Не се притеснявам, спокоен съм. 

Това, което сме искали да направим, така или иначе ще го направим. Това е факт. Не може да бъде иначе. Това са дреболии.

„Докато той не се извини на колене, докато не получи това, което получих аз, няма да му простя.“, каза Тамаев в социалните мрежи.

Министерството на вътрешните работи на Махачкала се заинтересува от побойника на Тамаев. Каналът в Telegram „Попитайте Расул“ публикува снимка от страницата на наказателното дело срещу Махмудов.

Делото е образувано по част 1, чл. 112 от Наказателния кодекс на Руската федерация (причиняване на средна телесна повреда). Тамаев сподели, че след ударите, които е получил, трябва да се обърне към хирурзи.

В допълнение към описанието на своята версия за случилото се, Тамаев добави, че е отказал да напише жалба срещу нападателя си, но в този случай Министерството на вътрешните работи не се нуждае от жалба, за да образува наказателно дело.

Асхаб Тамаев поддържа свой канал в YouTube с 2,5 милиона абонати. През 2018 г. блогърът проведе първата си поп ММА битка с украинеца Филип Третяк и спечели с единодушно съдийско решение.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес