Зареждане

Семинари за начинащи напреднали по метода на Вим Хоф в София

Семинари за начинащи напреднали по метода на Вим Хоф в София
Публикувано на: Август 25, 2021 в 09:09 ч
В началото на октомври в SPARK Fitness & SPA, София ще се проведат два семинара - за начинаещи и за напреднали по метода на "Ледения човек" Вим Хоф.

На 8-ми и 9-ти октомври ще се проведат два семинара за начинаещи. Този семинар е подходящ за всеки, който иска да научи повече за себе си и разшири възможностите на ума и тялото си. В този еднодневен семинар ще имате уникалната възможност да се запознаете с трите основни стълба на метода на Вим Хоф, които включват техника на дишане, излагане на студ и ангажираност.


Ще научите как да използвате дишането, за оптимизиране на ума и тялото си. Това ще ви даде възможност да бъдете здрави и в отлична физическа форма, да подобрите метаболизма си, да подобрите съня си, да имате повече енергия и добро настроение, да се справяте със стреса, да сте по-продуктивни, фокусирани и силни!

Вижте също: Вим Хоф и неговия метод да бъдеш свръхчовек

Ще получите персонално внимание и обратна връзка, съобразена с личните ви нужди, независимо дали искате да облекчите симптоми свързани със заболяване или просто сте любопитни да разберете повече за метода на Вим Хоф. Методът предлага по нещо за всеки.

Повече информация за семинара за начинаещи, може да откриете тук - Wim Hof Fundamentals workshop/Вим Хоф семинар с Барт Пронк, Вим Хоф инструктор 3-то ниво


На 10-ти октомври пък ще се проведе семинар за напреднали.

Това е курс за всички, които вече са запознати с основите на метода на Вим Хоф. Ако сте посетили Fundamentals workshop с Барт Пронк в България или практикувате WHM повече от година, тогава сте добре дошли.


За какво ще говорим и какво ще правим по време на курса? Темата ще бъде „Силата на ума“ и по-задълбочено разбиране за начинът на мислене.

В сравнение с курса „Основи на метода“ тук ще се потопим по-дълбоко в практиката на метода Wim Hof.

Повече информация за семинара за напреднали, може да откриете тук - Wim Hof Advanced workshop


Повече за метода на Вим Хоф, както и кой е самият той и защо е известен като "Ледения човек" може да научите от самия него при гостуването му в нашия подкаст MMA.BG Live:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес