Зареждане

Рамзан Кадиров: Путин е най-умен, най-силен и най-добър

Рамзан Кадиров: Путин е най-умен, най-силен и най-добър
Публикувано на: Март 1, 2022 в 05:00 ч
Рамзан Кадиров, който за мнозина е чеченската версия на Дейна Уайт се врече във вярност на Владимир Путин. Вече няколко дни се води война между Русия и Украйна. Президента на Чечня изпрати 10 000 бойци на Националната гвардия в Украйна, за да участват във войната.

Вижте още - Рамзан Кадиров праща 10 000 чеченци в Украйна​​​

Кадиров е собственик на една от най-големите ММА организации в Русия. Той е сред любимците на Путин и е готов да изпълни всяка негова заръка. Рамзан пусна видео от Москва и засипа с похвали Путин, докато почти всички в цял свят го обиждат и сравняват с Хитлер.

Ето какво още сподели чеченския Дейна Уайт:

ова е Кремъл, където е най-добрият, най-силният, най-мъдрият, далновиден президент, най-добрият политик в света, воин, патриот и герой. Хвалете Всемогъщия, че имаме възможността да служим под негово командване. Ние сме пехотинците на Путин, готови да изпълнят всяка негова заповед. 

Всеки от нас е готов във всеки един момент да докаже своята преданост към каузата, на която сме посветили живота си. Ще се срещнем с враговете на Русия, които застрашават сигурността на тази страна в собственото им леговище, където и да се намират. 

Публично заявяваме това пред целия свят, за да е ясно и разбираемо за всички. Владимир Путин подкрепи Ахмат-Хаджи Кадиров и в резултат на това международният тероризъм беше смазан. Ние помним тези времена и сме готови да изпълним моментално всяка заръка на националния лидер на Русия."

Всяка година Кадиров получава милиони от Русия за Чечня. Твърди се, че състоянието на Кадиров възлиза на над 100 милиона долара.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес