Зареждане

Премина семинарът за здравословно хранене на SSlifestyle

Премина семинарът за здравословно хранене на SSlifestyle
Публикувано на: Ноември 9, 2019 в 12:55 ч
На 9 октомври се проведе първия семинар на клуб SSlifestyle за здравословното хранене и здравословния начин на живот. Наши гости бяха над 80 човека, с които прекарахме 2 часа и половина в зала на един от големите столични хотели в разговори по интересни теми за здравето.

Още в началото на семинара на гостите бяха раздадени анкети, които ни дадоха по-ясна представа какви теми да засегнем в бъдеще, а участниците, попълнили анкетата, получават 1-седмично безплатно участие в програмата ни „Пълна промяна“.

Гостите, също така, имаха възможността да опитат различни здравословни храни от протеин бара пред залата, където се увериха колко вкусна може да бъде здравословната храна.
 
След представяне на клуба ни SSlifestyle, неговите ценности и цели, семинарът продължи д-р Силвия Паскалева – доказан диетолог и лекар по физикална медицина, която в момента практикува в болница Евровита. Първата тема, която представи тя, беше свързана с това как и какво да ядем, за да отслабнем. След много интересни факти и материали, които представи д-р Паскалева относно храненето за намаляване на теглото, тя запозна нашите гости и как след постигане на здравословно тегло да успеем да го задържим. Д-р Паскалева завърши първата част от семинара като разказа на гостите ни какви са тайните на гените и храненето. Интересно за нас беше, че както жените се интересуват от тези теми, така и мъжете. Бяхме много щастливи, че първата част от семинара ни завърши с всеобщо въодушевление от чутото дотук.
 
Последва кратка кафе-пауза. В нея гостите ни имаха възможност да се насладят на ароматно кафе, както и да разгледат щандовете на SSlifestyleи на една от най-големите фирми за хранителни добавки на едро. Един от най-интересните щандове за гостите ни беше този с добавките и хранитена доказаните световни марки – NUTREND, Naturalico, Silver Nutrition и Scitec Nutrition, ON, BSN и много други, както и на храните на клетъчна основа – Арт Лайф. Всички участници имаха възможност и безплатно да измерят своя BMI и % мазнини.
 
В кафе-паузата изтеглихме и томбола измежду всички участници в семинара. Един от гостите ни спечели безплатно изготвяне на хранителен режим, а вторият изтеглен – 50 лв. ваучер а хранителни добавки от сайта ни.
 
Във втората част на семинара засегнахме също много интересни и важни теми за здравословния начин на живот и здравословното хранене.

 Основателят на Клуб SSLifestyle– Славея Сакаджийска – разказа за това що е то метаболизъм, кои фактори влияят на метаболизма ни, как влияе метаболизма на килограмите ни, как можем да го ускорим и да накараме тялото си да започне да изгаря мазнини. Също така представихме пред гостите ни трикове как да контролират чувството си за глад по време на диета.
 
Последната тема, която представихме пред гостите ни е колко лошо токсините, шлаките влияят върху организма ни, здравето, психиката и външния ни вид.
Щастливи сме, че всички наши гости останаха доволни от прекараното време с нас.

Следете за бъдещите ни събития, на които ще Ви очакваме с нетърпение!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес