Зареждане

Подкаст за бойни спортове '3 Рунда' стартира в понеделник

Подкаст за бойни спортове '3 Рунда' стартира в понеделник
Публикувано на: Януари 18, 2020 в 11:33 ч
След яко бъхтене с радост ви съобщаваме, че новото ни студио е готово и още в понеделник от MMA.BG започваме нова рубрика, която ще се излъчва на живо в нашата Facebook страница.

Видео-подкаста за бойни изкуства носи името "Три Рунда" и ще излъчи пилотния си епизод на 20-ти януари от 19:30 часа.

"3 Рунда" си има правила - в него няколко човека ще анализират и дискутират 3 горещи и актуални теми, като всички гледащи на живо могат да се включват активно в дискусията с коментари в Facebook.

За всяка тема е отделен по 1 рунд, който трае 25 минути. Ако обаче дискусията е наистина полезна и интересна, към рунда ще имаме продължения.

В "ТРИ Рунда" - епизод 1 ще си говорим за следните три теми:

  1. Ще анализираме двубоя на Конър Макгрегър в UFC 246, както и това как един човек промени правилата на играта;
  2. Ще си поговорим за предстоящия боксов двубой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа; 
  3. Ще разгледаме феноменът "New Year, New Me" или това как да задържим правилния фокус и мотивация през цялата година.

Всички, които гледат "Три рунда" на живо в Facebook страницата ни в понеделник (20 януари) от 19:30 могат да се включват в дискусията с въпроси и коментари, които ще се четат постоянно, така че заедно да направим един полезен разговор.

В края на живото излъчване ще изтеглим и тримата късметлии от играта на MMA.BG и Monster Energy за прогноза на двубоя между Макгрегър и Серони в Instagram, които ще спечелят уникални ММА ръкавици Monster Energy - Conor McGregor Signature Series и по един страхотен календар с момичетата на Monster Energy.

За всеки, който смята че има аналитично мислене, тренира и има наблюдение върху бойните спортове и иска да помогне в развитието на рубриката и има желание да се включи в участията на живо в студиото - пишете ни в Facebook.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес