Зареждане

Пилотен епизод на шоуто BJJ No-Mad

Пилотен епизод на шоуто BJJ No-Mad
Публикувано на: Ноември 1, 2014 в 20:52 ч

От януари следващата година в интернет ще се завърти шоу в изключително иновативен и интересен формат. "BJJ No-Mad" е дело на Михаил Кунчев, който стои зад проекта "Bag of Bones", както и зад едни от най-успешните риалити шоута у нас.

В "BJJ No-Mad" синият колан по жиу-житцу, Михаил ще обиколи света, ще ни срещне с най-забележителните състезатели по бойни спортове от различни страни и ще ни покаже тънкости както от жиу-житцу, така и от живота на истински номад, чиито дом е целия свят.

Компания ще му прави опитния номад и черен колан по базилско жиу-житцу, Димитро Тситос, който бе инструктор в у нас в "Jiu-Jitsu & MMA Academy" за половин година.

Ето какво казва самият автор на поредицата, която стартира от 1 януари.
 
"Днес е премиерата на пилотния епизод към документалната ми поредица 'BJJ NO-MAD'. Едно приключение, в компанията на черния колан по BJJ и приключенец Димитриос Тситос, което ще започне на Балканите и ще завърши в Обединените арабски емирства.

Датата не е избрана случайно. Освен ден на будителите, днес е Архангелова задушница - денят, в който почитаме тези, които напоиха пръстта с кръвта си, за да ни има. Посвещавам цялата поредица точно на тях и помня, че пролятата кръв не съхне.

Вечна ви памет!"

Какво ни очаква в шоуто и в първия му епизод може да видите тук:
 

 
Очаквайте следващите епизоди в сайта MMA.BG, а освен това може да последвате и "BJJ No-Mad" в Facebook.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес