Зареждане

Пейдж ВанЗант показа хватките, които приготви за кеча

Пейдж ВанЗант показа хватките, които приготви за кеча
Публикувано на: Май 24, 2022 в 02:00 ч
Бившата състезателка на UFC Пейдж ВанЗант полага усилия преди дебюта си в кеча за All Elite Wrestling, който се очаква по-късно тази година.  

ВанЗант подписа с AEW по-рано тази година, като освен тази сделка, остана сделката и с Bare Knuckle FC. Тя е участвала в AEW с случайни изяви за промоцията, но сега се гмурка с главата напред в света на професионалната борба. 

В своя акаунт в социалните мрежи Пейдж показа част от тренировките, които е провеждала преди очаквания дебют на ринга. След като се раздели с UFC след загуба от Аманда Рибас през юли 2020 г., тя подписа с BKFC и претърпя загуби от Британ Харт и Рейчъл Остович. 

ВанЗант планира да се върне в BKFC по-късно тази година. Въпреки натоварения си график, ВанЗант намекна за желанието си да подпише удължаване с BKFC в бъдеще. Тя все още търси първата си победа в бокса с голи ръце. 

Все още не е обявена дата за дебюта на Пейдж в AEW. Не е ясно срещу кого ще се изправи ВанЗант в първата си професионална изява в кеча, но тя изглежда готова за предизвикателствата, които идват с това ново начинание. 




Освен хватките ВанЗант показа и още нещо:








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес