Зареждане

Официален старт на Национални серии 'Ultimate Team Fight' 2016

Официален старт на Национални серии 'Ultimate Team Fight' 2016
Публикувано на: Декември 29, 2015 в 17:27 ч

Българската Конфедерация по Кик Бокс и Муай Тай, съвместно с “Pro Fight“ обявява официален старт на Нациолани серии 'Ultimate Team Fight' 2016 с цел:

1. Популяризирането на Кик Бокса, като спорт развиващ физическите, психическите и морални качества на практикуващите
2. Възможност за натрупването на значителен игрови опит от състезателите
3. Селекция и избор на разширената Национална гарнитура за Националните отбори в Ринговите дисциплини на БККБМТ, изработване на Национална Ранк листа за всяка категория.
4. Селекция и избор на състезатели с потенциал за професионално развитие и атакуване на Европейски, Световни и други титли на WAKO PRO, Обявяват стартирането на Национални Серии по Кик Бокс „ULTIMATE TEAM FIGHT 2016“.

Приблизителен старт на сериите – края на м. януари, начало на м. февруари 2016.
Спортно технически регламент:

Правилник: Лоу Кик по правилата на Pro Fight / BKKBMT, във вариант без протектор за главата (каска), с еластични протектори на подбедрениците. Игрово време 5 рунда по 2 мин с 1 мин почивка между рундовете.

Категории: 60 / 65 / 70 / 75 / 80 / 85 / +85

С право на участие: отбори, съставени от състезатели, български граждани, официални членове на лицензирани клубове по бойни спортове, регистрирани според изискванията за участие, изредени по-долу.

Определение за отбор:
• Всеки отбор се регистрира преди старта на Лигата от организаторите.
• Отборите се формират пожелателно на регионален принцип и се представляват от мениджър (представител) на отбора.
• Отборът регистрира един официален треньор, като личният треньор на състезателя от отбора може да присъства в залата и ъгъла на състезателя си, но не е официално лице от гледна точка на Организаторите
• Състезателите се регистрират само от един отбор и нямат право да сменят отбора си по време на сезона на Лигата. Клубната принадлежност на състезателя не е определяща за избора на отбор от страна на състезателя, като лична отговорност на Състезателя е да изчисти отношенията си и получи разрешение от Клуба си.

• Всеки отбор има право да регистрира титуляр и резерва във всяка една от категориите. При невъзможност на нито един от двамата да поеме участие, Мениджърът има право да предложи за регистрация трето лице, отговарящо на условията, като заплати за това допълнителна такса.
• Всеки състезател трябва да предостави на организаторите: 1. Картотека към БККБМТ за съответната година или Картотека към Организация, член на Националната Асоциация на Бойните Спортове 2. Годишен медицински преглед, 3. Годишна застраховка, 4. Попълнена Декларация по образец за лична отговорност от състезателя и треньора на отбора.

• Мениджърът подписва договор за участие в Лигата по Образец, като внася такса за участие в размер на 1500 лв. (невъзвръщаема) и гаранция за участие (връща се след края на Лигата, при изпълнение на поетите договорености) в размер на 2500 лв.

• Отборите се явяват в пълен състав за всяка серия. Изключение се допуска за един състезател при форсмажорни обстоятелства. При неявяването на двама или повече състезатели, отборът записва отборна служебна загуба, но изиграните индивидуални мачове се вземат предвид при личното класиране.

Съдийство: Назначени съдийски наряди от лицензирани съдии на БККБМТ, предложени от председателя на съдийската комисия и одобрени от Организатора.

Провеждане: Система всеки срещу всеки еднократно, като крайната дума за домакинствата имат Организаторите по целесъобразност, а при равни условия – чрез теглене на жребий в присъствието на мениджърите на отборите. Всеки Отбор участник е препоръчително да поеме минимум едно домакинство.

Домакинство: Създаване на организация за провеждане на Серията, под ръководството на Про Файт, на база отделен Договор по Образец.

Класиране: Победителят се определя по точкова система, като:

• Победа в Серия (победа в мин. 4 срещи от 7) = 1 т.
• Загуба в Серия = 0 т.
• При наличието на един или повече отбори с равни точки, се взема в предвид общия брой победи в индивидуалните срещи (х 1 т.) във всяка една Серия на лигата. При случай на равен резултат и тук, се взема в предвид резултата от директната Серия между двата отбора.

• Правилникът не предвижда равна среща. При равенство се играе допълнителен рунд, и при ново равенство се взема съдийско решение.

• Индивидуално: на база на броя лични победи на всеки един състезател, се определя Индивидуален Шампион в съответната категория на “Ultimate Team Fight” за 2016 г. Ако двама състезатели в една категория са с равен брой победи, за победител се приема този, победил с повече на брой нокаути (вкл. технически), а ако резултатът и тук е равен – победителя от директния двубой между двамата.

Финансови:

• Голяма награда за отбора победител – 15 000 лв.
• Втора награда – 7000 лв.
• Заплащане на участието във всяка една серия, според стандартите на Pro Fight както за отбора победител, така и за загубилия съответната Серия отбор.

• Обезпечени нощувки на гостуващите отбори, за отбора и двете официални лица.
• По отношение на уреждането на финансовите въпроси – Организаторите комуникират и се разплащат със регистрирания от тях Мениджър на съответния отбор.

Всички детайли относно финансовото обезпечаване на организацията на Сериите по места (зала, спонсори, ТВ, онлайн и друга реклама, билети, ВИП маси и т.н.) ще бъдат допълнително оповестени в отделен документ, както и ще бъдат директно договаряни партньорства с отборите домакини.
Контакти:

Треньори и мениджъри, имащи желание да създадат отбори и да се включат в „Ultimate Team Fight 2016“ да установят контакт с организаторите не по-късно от 15.01.2016 г. за договаряне на условия и подписване на Договори за участие:

Красимир Колев, Главен Мач Мейкър, Pro Fight – 0888031314, [email protected]

Деница Миленкова, Управител, Pro Fight – 0888744700, [email protected]

Стефан Маринов, Председател на Професионално Направление, БККБМТ – 0887375506, [email protected]

С Уважение, и с пожелание за много здраве и спортни успехи през Новата 2016 г.
 
Стефан Маринов
Председател На Професионално Направление
Българска Конфедерация по Кик Бокс и Муай Тай

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес