Зареждане

'Иранския Хълк' за Форд: Актьорчето избегна влизане в болницата

'Иранския Хълк' за Форд: Актьорчето избегна влизане в болницата
Публикувано на: Май 10, 2024 в 20:00 ч
Саджад "Иранския Хълк' Гариби вече има едно фиаско на боксовия ринг, но тъй като тогава беше болен, не го брои. Сега истинският звяр е на път да се събуди. Гариби прекара последните няколко месеца в тренировки упорито, за да извае мускулите си и да изглежда точно като фалшивите снимки, които дава на публиката от години. 

Чувства, че има още какво да дава на хората, поради което възнамерява да комбинира силовите тренировки от фитнеса с битките на ринга или клетката. Има обаче една уловка. Търси се подходящ противник, който няма да се страхува от битката с него. Саджад все още не е забравил за Мартин Форд, с когото трябваше да се бият преди 2 години в Лондон.

Двамата дадоха пресконференция и застанаха лице в лице. Неговият британски опонент обаче отмени цялото събитие няколко дни преди турнира, защото не искаше да нарани иранеца. Това обаче го дразни и до днес. Гариби вярва, че Фюрд се е изплашил от нечовешката му сила и така се отървал от влизане в болницата:

„Търся някой с огромни размери, някакво природно чудо на света. Въпросният човек трябва да е безстрашен и да не изчезва  няколко дни преди мача, както направи госпожица Мартин Форд. Преживях много в кариерата си. Не ми хареса, че Форд се отказа от готовия продукт и публично призна, че е мърляч. По този начин Мартин явно избегна болничен престой, където, разбира се, щях да го пратя. 

Познавам качествата си и знам как моите удари могат да наранят. Обещах на хората, че ще продължа да се бия и възнамерявам да изпълня това обещание. Така че това е новина за нов потенциален противник. Не ме интересува откъде си, но се подготви да се изправиш срещу истинския Хълк. Ще боли, но може да покажете на света своята смелост. Не като този уплашен актьор Мартин Форд.“, каза Гариби по време на стрийм в своя Инстаграм.

Припомнете си заставането им лице в лице:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес