Зареждане

Футболист тръшна полицай по време на арест

Футболист тръшна полицай по време на арест
Публикувано на: Февруари 14, 2020 в 00:00 ч
Преди няколко дни се разиграва интересна случка в Охайо. Жена се обажда на полицията, защото Майкъл Харис, който е линчбек в Университет на Източен Кентъки се държал безотговорно. Тя се оплакала, че той бил агресивен и не бил на себе си. Полицията пристига на място, а Харис става агресивен и започва да се съпротивлява на полицаите, които опитват да го арестуват.

19-годишния футболист, който тежи 111 килограма грабва един от полицаите и го тръшва на земята. За щастие въпросния полицай се измъква без сериозни поражения и успява да помогне при ареста на футболиста. В крайна сметка полицаите твърдят, че са успели да го усмирят, но вместо да го заведат директно в затвора, го изпратили в болницата, за да бъде прегледан.

При претърсването на неговия автомобил са открити хапчета и следи от наркотици, а Майкъл отрекъл да използва наркотици. Повдигнати са му няколко обвинения за съпротива при арест, нападение и възпрепятстване работата на служебни лица. От TMZ са се сдобили с видео и ето какви ги върши младия футболист:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес