Зареждане

Forbes ядосаха Хасбула, защото разкриха богатството му

Forbes ядосаха Хасбула, защото разкриха богатството му
Публикувано на: Февруари 24, 2023 в 00:00 ч
Преди няколко дни на уебсайта на рускоезичната версия на Forbes беше публикувана статия за доходите на дагестанския блогър Хасбула Магомедов (Хасбик).

Според журналиста на изданието Максим Шчедрин, Хасбик е спечелил повече от 2 милиона долара през последните години. Журналистът се позовава на факта, че Магомедов е продал NFT за 781 ETH (ether). Към днешна дата това се равнява на $1,3 милиона.

Блогъра Асхаб Тамаев казва, че UFC са дали на Хасбула 500 хиляди за медийни права. Говори се, че посещението на Хасбула в Аржентина е донесло на 20-годишния дагестанец поне 347 хиляди долара. Ясно е, че Хасбик има и други източници на доходи.

„Админ, не пишете глупости и не въвеждайте хората в заблуди.", отговори Хасбула на информацията за богатството си.

В публикацията на Forbes се казва, че Хасбула е направил поне 2,2 милиона долара от 2019 година. Малко вероятно е Хасбик да печели дребни пари. Той подари на баща си SUV и като цяло вероятно вече е осигурил на родителите си комфортна старост.

В момента Магомедов е един от най-разпознаваемите блогъри в света. Преди няколко години Хабиб Нурмагомедов разкри, че бизнесмен дал 1 милион на Хасбула, за да не се бие с Абдурозик. Това показва, че Хасбула почти сигурно е милионер.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес