Зареждане

Дейна Уайт: Power Slap изцяло доминира в спорта

Дейна Уайт: Power Slap изцяло доминира в спорта
Публикувано на: Юни 7, 2024 в 16:00 ч
Турнирът Power Slap 8 чука на вратата ни и Дейна Уайт не може да не похвали нивото на интерес, който хората проявяват към него. Да видиш как човек удря силен шамар е истинската тръпка, която хората търсят. И всеки се забавлява с това, докато състезателите си удрят шамари и се нокаутират. 

Една организация, наречена Power Slap, която беше основана от самия шеф на UFC Дейна Уайт, ни представя това странно нещо. Още при резкия старт, настъпил преди по-малко от две години, Дейна се изигра като пророк и каза, че един ден шамарите ще надминат всички други спортове.

Не след дълго думите му започнаха да се сбъдват, тъй като все повече хора гледаха лигата на Уайт с биенето на шамари. Нокаутите са това, което хората търсят толкова много. Затова гледат бойни спортове и затова дадоха шанс на шамарите, където имаш значително повече от тези финали.

И Уайт, независимо от здравето на бойците, отиде да напълни вече напълнения си портфейл. Сега Уайт е доволен от развитието на своята лига и споделя, че Power Slap доминира в спорта:

„Power Slap изцяло доминира. Power Slap има повече последователи от всеки друг професионален спорт на планетата. Всеки професионален отбор, за който се сетите, ще го победим. И постигнахме такъв успех само за петнадесет месеца! 

Имаме повече последователи от Реал Мадрид и други футболни отбори. Всеки шибан футболен отбор, за който се сетите, ще го бием по гледаемост. Хората обичат вълнението. Нокаути, шамари, насилие, всичко е свързано.”, похвали се Уайт в подкаста на Андрю Шулц.

Поради бруталността на спорта, шамарите нямат право да излизат извън границите на Невада. По принцип всичко се развива в Лас Вегас, където ще остане известно време. Намерението на Уайт обаче е да се разпространи в цялата страна.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес