Зареждане

Боксьори и ММА бойци анализират Уайлдър-Фюри в MMA.BG Live

Боксьори и ММА бойци анализират Уайлдър-Фюри в MMA.BG Live
Публикувано на: Февруари 22, 2020 в 09:40 ч
След страхотния двубой, на който бяхме свидетели, можем спокойно да седнем и да анализираме тоталното надиграване на Фюри над Уайлдър. На какво се дължеше?

Контузен ли беше американеца? Фюри ли е човекът, който ще събере всички шампионски титли в тежката категория на бокса? Какво го очакваш Джошуа? Ще има ли трети двубой между Уайлдър и Фюри?

Вечерта след битката на 23-ти февруари от 19:30 на живо ще се излъчи 8-ми епизод от подкаста за бойни изкуства MMA.BG Live #8, в който темата ще бъде анализ на боксовата среща. В студиото на MMA.BG дискусията ще водят 2-ма ММА бойци и 2-ма боксьори, а всеки който гледа прякото излъчване в Facebook ще може да се включи на живо в дискусията с коментари.


Ето кои ще са водещите лица в осмия епизод на подкаста:

Владислав Генов - професионален ММА състезател с 12 битки, от които 9 победи. Състезавал се е в различни български и чуждестранни събития. Черен колан по бразилско жиу-житцу и инструктор в Total Brazilian Jiu-Jitsu Academy.

Живко Стоименов - един от най-актвините ни и перспективни професионални ММА бойци в момента. Живко има 16 професионални двубоя, от които има 12 победи в български и чуждестранни турнири, а също е и неколкократен шампион по граплинг.

Петър Белберов - един от най-атрактивните национални състезатели по бокс на България. Носител е няколко пъти на купа "Странджа" и активен участник в свръхтежката категория на настоящите турнири.
 
 
Маргарита Чанева - настоящ треньор по бокс в "Славия - Спортес" и бивша национална състезателка по бокс на България. Маги води подготовката на професионални боксьори, като в момента готви и Григор Саруханян за битката му в края на този месец в Professional Boxing Challenge 4. Тя стана известна и с бруталните си рими в рапа:


Бъдете с нас в неделя от 19:30 часа за да бъдете част от страхотната компания включваща едни от най-добрите ни ММА бойци и боксьори.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес