Зареждане

Боевете с възглавници ще стават конкуренция на бойните спортове

Боевете с възглавници ще стават конкуренция на бойните спортове
Публикувано на: Ноември 22, 2021 в 03:00 ч
Боевете с възглавници не са това, което бяха. Играта от нашето детство набира сериозна популярност в САЩ и вече има професионална организация за бой с възглавници.

В началото на 2022 година организацията Pillow Fight Championship (PFC) стартира първата си галавечер, която феновете ще може да гледат като си купят платено гледане - PPV.

Стив Уилямс, човекът с мечтата да превърне детската игра в професионален боен спорт казва, че PFC доставя цялата драма на ръкопашен бой, но без кръвта в смесените бойни изкуства или бокса. В интервю за Ройтерс Уилямс каза следното за своята мечта:

Не е нещо, където седиш и се смееш, а перата летят. Това е сериозно. Това е хардкор бой със специализирани възглавници. Единствената разлика между нашите битки и ММА битките е, че никой не се наранява. Бойците не обичат да бъдат наранявани и има много хора, които не искат да видят кръвта. 

Те искат да видят добра битка, но просто не искат да видят насилието. Можете да го наречете алтернативен спорт, но ние смятаме, че ще има масова привлекателност. 

Помислете как смесиха кънтри музиката с рап музиката и събраха тази разнообразна публика. Това правим ние и се надяваме, че ще привлече различен вид зрител.

В Pillow Fight Championship (PFC) участват ММА бойци и боксьори, но чрез нея ще може да стават известни и обикновени хора. Ето част от снимките и видеата, които PFC споделят в социалните мрежи:









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес