Зареждане

Благотворителен турнир в подкрепа на Стивън Бориславов

Благотворителен турнир в подкрепа на Стивън Бориславов
Публикувано на: Май 3, 2022 в 19:14 ч
Събитието ще се проведе на 07.05.2022г. в гр. Казанлък, зала „Brothers gym“, 14:00 часа.

Три бойни клуба от Габрово (MMA Fight „Hope“), София („NS“ Fight Club) и Казанлък („Brothers gym“) обединяват общи усилия, за да подкрепят каузата в събиране на средства за лечението на 14 годишния Стивън Бориславов, който се бори със Сарком на Юинг.

До момента финансова подкрепа са оказали Фондацията на Димитър Бербатов; БФС; школите на „Левски“ и „ЦСКА както и много други спортисти и дарители от цялата страна като "NS" Fight Club имаше благотворителна среща на 24.03, на която събра 470 лв за една вечер.

Сумата, която е необходима да се събере е немалка, но всеки един от нас вярва, че Стиви скоро ще бъде на крака и отново ще тренира на футболното игрище със съотборниците и приятелите си.

Нашите треньори и състезатели са отличени с множество медали и награди на национално и международно ниво, а за постиженията им през годините може да поговорите с тях като уважите събитието ни.

Ние вярваме в силата на българския дух и знаем, че когато обединим любовта към спорта и това да бъдем един до друг, когато някой има нужда от подкрепа, ще заделим и от мъничкото което имаме, но ще помогнем – в това е силата ни като народ!

Ако сте почитатели на бойните спортове и желаете да участвате, заповядайте в залата на „Brothers gym“, гр. Казанлък, 14:00 часа, или може да направите паричен превод по сметката на детето:

Банка ДСК, клон Перник
IBAN: BG51STSA93000028755501
BIC: STSABGSF
Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов
Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес