Зареждане

Биляна Йотовска ще бяга във второто издание на Legion Run

Биляна Йотовска ще бяга във второто издание на Legion Run
Публикувано на: Август 4, 2015 в 17:00 ч

Фитнес моделът прие предизвикателството да тества себе си в най-малко 15 препятствия с кал, вода, огън и лед

На 29-ти август Биляна оставя тренировките в зала, за да се включи в хилядния Легион. Второто издание на Legion Run у нас ще се проведе край езерото Панчарево.

Legion Run не е просто 5 километра бягане с препятствия. Той е адреналиново приключение за пораснали, което тества духа и тялото. Участниците обединяват сили срещу повече от 15 предизвикателства с кал, вода, огън, лед, високи конструкции и тесни пространства, проектирани да провокират както физическите им усещания, така и скритите им страхове.

Легионът е отворен за всеки с навършени 18 години. Физическата подготовка не е задължителна, на определено помага. Legion Run не е състезание, в него не се засича време и няма победители. Участниците не само не се надпреварват, но и си помагат, без значение дали сa един отбор или не. И това прави събитието уникално.
„Legion Run ще ви остави с няколко драскотини, с кал на неочаквани места, но и с удовлетворението, че сте се справили и сте били част от нещо епично,“ обещават организаторите.

Няколко от препятствията ще имат световна премиера именно в България. Legion Run е сред пионерите в хитовата obstacle course индустрия. До момента над 3,4 милиона души по света са се включили в подобен род събития, като броят им непрекъснато расте.

Ако все още не си се записал за участие в Legion Run, все още имаш шанса да го направиш тук.

Поради големия интерес към събитието, организаторите направиха жест към всички посетители на сайта, като предоставиха промокод, чрез който ще може да намалите таксата за участие с -20%.

За целта въведете промокод MMA.BG в полето за регистрация. Така ще получите отстъпка от 20% от реалната цена.
 


Повече информация и актуални новини ще откриеш в официалния уебсайт на Legion Run, както и страницата на събитието във Фейсбук.

MMA.BG е партньор на Legion Run в България и предлага на всички желаещи специални промоции на продукти, подходящи за събитието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес