Зареждане

Регистрация за Legion Run -20% по-евтино с промокод от ММА България

Регистрация за Legion Run -20% по-евтино с промокод от ММА България
Публикувано на: Август 11, 2015 в 08:48 ч

София и тази година ще е домакин на Legion Run, който ще се проведе на 29 август край езерото "Панчарево".

Legion Run не е просто 5 километра бягане с препятствия. Той е адреналиново приключение за пораснали, което тества духа и тялото. Участниците обединяват сили срещу повече от 15 предизвикателства с кал, вода, огън, лед, високи конструкции и тесни пространства, проектирани да провокират както физическите им усещания, така и скритите им страхове.

MMA.BG е партньор на Legion Run в България и по традиция сме направили специални промоции, които да направят бягането още по-приятно преживяване.

Поради големия интерес към събитието, организаторите направиха жест към всички посетители на сайта, като предоставиха промокод, чрез който ще може да намалите таксата за участие с -20%.

За целта въведете промокод MMA.BG в полето за регистрация. Така ще получите отстъпка от 20% от реалната цена.
 

 
Легионът е отворен за всеки с навършени 18 години. Физическата подготовка не е задължителна, на определено помага. Legion Run не е състезание, в него не се засича време и няма победители. Участниците не само не се надпреварват, но и си помагат, без значение дали сa един отбор или не. И това прави събитието уникално.
 
„Legion Run ще ви остави с няколко драскотини, с кал на неочаквани места, но и с удовлетворението, че сте се справили и сте били част от нещо епично,“ обещават организаторите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес