Зареждане

Безплатни уроци по плуване за всички шампиони

Безплатни уроци по плуване за всички шампиони
Публикувано на: Януари 16, 2019 в 15:00 ч
Ако сте републикански шампион или медалист по независимо какъв вид спорт и имате желание да усъвършенствате техниката си на плуване преди да дойдат летните морски забави - имаме добри новини за вас.

Крум Прибиволски започна една страхотна инициатива към всички отдали част от времето и начина си на живот на спорта - всеки медалист от независимо какъв спорт е добре дошъл да тренира плуване с него напълно безплатно всеки петък от 18:00 до 19:00 часа в големия басейн на 68-мо училище в кв. Дружба, гр. София.
 

 
Крум е дипломиран треньор по плуване от НСА и има какво да покаже на всеки за подобряване на техниката, за да бъде по-бърз и издръжлив във водата.

А зараждането на идеята е повече от благородна.

"Докато тичам в гората крос, след 8-километър започват да ми идват разни идеи," споделя Крум за MMA.BG. "Сетих се как една гребкиня се оплакваше в едно интерв', че имала много медали, но реално нямала спонсори и пари...

Тя каза 'Когато вляза в магазина, за да си купя нещо за ядене ми искат пари, а не става да покажа медалите.'

И аз се сетих, че магазин може и да нямам за сега, но имам от скоро на разположение басейн. Така че всички шампиони и медалисти могат да направят точно това - да покажат медалите си индиректно и имат безплатен басейн и тренировка с инструктор."

Пожелаваме успех на Крум със страхотната инициатива.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес