Зареждане

Зукърбърг срещу Мъск може да направи '25 милиона платени гледания'

Зукърбърг срещу Мъск може да направи '25 милиона платени гледания'
Публикувано на: Юни 28, 2023 в 00:00 ч
Наскоро Марк Зукърбърг и Илън Мъск се прицелиха един в друг в социалните мрежи, а Дана Уайт потвърди, че двамата имат сериозни намерения да се бият и той иска това да се случи. Част от причините, поради които Уайт иска да осъществи двубоя, е, че според него това ще бъде едно от най-големите pay-per-view събития на всички времена, а Чаел Сонен е съгласен, тъй като смята, че би имало около 20-25 милиона покупки.

"Със сигурност бихте могли да реализирате над 10 млн. гледания (pay-per-view). Но може и да се доближите до 20 и 25 милиона, защото според мен и двете компании ще създадат някакъв вид дигитално звено", каза Сонен в предаването The MMA Hour. "Така че вярвам, че Twitter ще бъде домакин на интервюта, а Facebook също. Сега говорим за 25 милиона гледания. Бихте могли да направите това, ако бизнесът се измести и промени малко. Разбира се, че бихте могли."

Ако битката наистина се случи, би било разумно както за Елон Мъск, така и за Марк Зукърбърг да популяризират битката на своите платформи за социални медии - Twitter и FaceBook - което би допринесло за шумотевицата. И все пак, дори и да е така, 25-те милиона покупки от pay-per-view, които прогнозира Чейл Сонен, са рекордни, тъй като за сравнение Флойд Мейуедър срещу Конър Макгрегър са направили само 4,3 милиона покупки.

Засега Елон Мъск срещу Марк Зукърбърг са само спекулации, но няма съмнение, че това ще бъде масова битка, която много хора ще гледат. Но Сонен казва, че е почти сигурен, че тя ще се случи и ще бъде промотирана от UFC в рамките на масивно pay-per-view събитие.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес