Зареждане

Zubaira Tukhugov: Проблемите ни с Conor McGregor са лични

Zubaira Tukhugov: Проблемите ни с Conor McGregor са лични
Публикувано на: Септември 6, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR
Zubaira Tukhugov, който е приятел и съотборник на Khabib Nurmagomedov ще се завърне на UFC 242, за да се бие срещу Lerone Murphy. Toва ще бъде първа битка за него от 3 години. Tukhugov изтърпя своето наказание от USADA и трябваше да се бие срещу Artem Lobov миналата година, но беше един от тези, които удариха Conor McGregor на UFC 229 и това го извади от битката.

Тогава Dana White го заплаши с уволнение, но благодарение на Khabib, Zubaira остана в UFC и ще се бие отново под техния банер. Tukhugov е с рекорд 18-4 в ММА и идва след загуба с раздвоено решение от Renato Moicano. Вижте какво каза Tukhugov в денят за медии относно своето завръщане и проблемите с McGregor:


Чувствам се добре и се радвам, че се завърнах. Позитивен съм и нямам търпение да ви дам страхотна битка. Да, имах опасения, че повече няма да се бия в UFC, но не съм смятал да прекратя кариерата си. Искам да благодаря на шефовете в UFC, които ми дадоха нов шанс. 

В UFC няма слаби опоненти и не трябва да подценяваш Lerone, защото той може да стане шампион. Фокусиран съм така, сякаш той е най-голямата ми битка. 

Не слушам това, което приказва McGregor, защото той говори прекалено много. Понякога не мога да разбера това, което говори. Той има личен проблем с един от нас и това значи, че има проблем с всички, защото сме отбор. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес