Зареждане

Жуниор дос Сантос: Освободете Кейн Веласкес!

Жуниор дос Сантос: Освободете Кейн Веласкес!
Публикувано на: Март 4, 2022 в 02:00 ч
Бразилската ММА легенда Жуниор дос Сантос се застъпи за своя бивш опонент Кейн Веласкес. Наскоро Веласкес беше арестуван, след като опитал да убие педофил, който блудствал с неговия 4-годишен син. За съжаление Веласкес не успял да убие педофила.

В момента бившият шампион на UFC в тежка категория е в ареста. Ако бъде признат за виновен, тогава може да лежи 20 години или доживот. В миналото Жуниор и Веласкес направиха една от най-великите трилогии в историята на ММА.

В първата битка през 2011 година дос Сантос спечели с нокаут за 64 секунди и стана шампион. Последваха две победи за Веласкес с решение и с нокаут. Ето какво написа Жуниор в социалните мрежи:

"Като противници в бойните спортове, ние споделяхме мечтата да победим и да станем номер едно. Днес като родители, победата, която искаме да постигнем, е благополучието и сигурността на нашите семейства. 

Все още има много неща за разкриване и разследване относно тази ситуация, в която е замесен Кейн Веласкес. Вярвам, че всеки родител би направил същото, ако беше на негово място. 

Нека справедливостта бъде въздадена и Кейн да бъде там, където му е мястото - при семейството му. Подкрепям Веласкес. Освободете Кейн Веласкес!"

Вие подкрепяте ли Веласкес ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес