Зареждане

Жуниор дос Сантос обжалва загубата от Сирил Гане

Жуниор дос Сантос обжалва загубата от Сирил Гане
Публикувано на: Март 19, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в тежка категория на UFC Жуниор дос Сантос е решил да обжалва последната си загуба в UFC. 37-годишния бразилец беше уволнен от организацията, след като навлезе в серия от 4 поредни загуби. "Cigano" беше нокаутиран от Сирил Гане през декември 2020 година и това накара UFC да се разделят с него, защото вече не е първа младост.

След своята загуба от Гане, Жуниор не спираше да говори, че Сирил му вкарал лакът в задната част на главата, а това е непозволен удар. Рефера обаче не наказа Гане и така дос Сантос загуби с нокаут. Ана Гуедес, която е адвокат на бразилеца сподели, че са пуснали жалба до атлетическата комисия на Невада:

Гуедес: Не сме и не твърдим, че съдията не е видял нарушението. Той по-скоро видя удара в тила  Жуниор, но в резултат на погрешното му тълкуване на правилото, той не успя да го нарече нарушение и погрешно присъди победа на състезателя-нарушител, Сирил Гане. 

Няколко дни след загубата от Гане, Жуниор е имал синини в задната част на главата и на врата. Той вече не е част от UFC и може да се присъедини към друга ММА промоция, но явно загуба още му тежи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес